Psychotherapie
en Traumaherstel
 

 

   Wie ben ik?
 

 • Geboren in 1957 in Brussel als oudste dochter van Nederlandse ouders die nooit meer zijn weggegaan uit Brussel.
   
 • Opgegroeid met een 2 jaar jongere broer en een 9 jaar jonger zusje als Hollandse kaaskop tussen Vlaamse en Franstalige kinderen.
   
 • Na het Atheneum eerst verpleegkunde gestudeerd, een Gestalt therapieopleiding, VO in Leuven ( BE), in de anti-psychiatrie gewerkt ( de Batselier S. Passage 144 ), een therapeutisch nachtcentrum opgericht, en in 1983 naar Nederland verhuisd om als sociotherapeute bij het psychotherapeutisch centrum de Viersprong te gaan werken met jeugd. De VO systeemtherapie gedaan en in 1989 bij de toenmalige RIAGG gaan werken met jeugd. Gestart met de lange opleiding psychotherapie en sinds 2000 BIG geregistreerde psychotherapeute. Hierna een opleiding in EMDR gevolgd en sinds begin 2007 EMDR Practitioner bij de Vereniging EMDR Nederland. Vervolgens supervisor psychotherapie en EMDR geworden, en leertherapeut.
   
 • Ondertussen 25 jaar getrouwd geweest, 2 dochters gekregen en inmiddels gescheiden.

 

 • Nu parttime werkzaam als leertherapeut en supervisor in een eigen praktijk te Halsteren en bij de GGZWNB ook als psychotherapeut bij sector jeugd te Roosendaal en Bergen op Zoom.
   

 

   
Home  
Psychotherapie  
Traumaherstel  
Kinderen, jeugd en hun gezinnen  
Wie ben ik?  
Aanmelden  
Supervisie en leertherapie  
Contact  
Tarieven